Apakah Kanser..???

Kanser merupakan pertumbuhan sel-sel abnormal yang tidak terkawal. Sel-sel ini tidak dapat mengawal pembiakan secara teratur dan menghasilkan satu ketumbuhan disebut tumor.

Jika tumor ini merebak ke bahagian lain, ia disebut tumor benign (bukan kanser). Sebaliknya jika tumor tersebut merebak ke tisu-tisu dan organ-organ yang berhampiran atau merebak melalui saluran darah atau limfa, ia adalah tumor malignan (kanser).

Tuesday, August 18, 2015

Apakah Punca Kanser.

Sesuatu yang terjadi pasti ada puncanya, samada ianya diketahui mahupun tidak. Ada kalanya kebenaran disorokkan atas sebab kepentingan pada sesuatu industri mahupun peribadi. Wallahuaklam...

Klik link yang di berikan dan praktikkan apa yang di ajar. In Shaa Allah kita sekadar berikhtiar... dan serahkan kuasa kesembuhan kepada Allah SWT.

Apakah punca Kanser.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P_OHAtVzeB0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Adakah maklumat ini bermanfaat kepada anda..???


No comments:

Post a Comment

BERHATI-HATI DENGAN PRODUK TIRUAN/PALSU

Pastikan setiap produk Aprikot yang anda beli mempunyai nombor kelulusan (MAL) Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ini adalah diragui tahap kebersihan dan cara proses/pembuatan produk Aprikot tidak mengikuti spesifikasi dan piawaian yang ditetapkan.

Link Aduan Awam: Kementerian Kesihatan Malaysia.


PENGEDAR/STOKIS DIPERLUKAN SEGERA

Mencegah dan Merawat Kanser.

Alternatif Rawatan Penyakit Kanser Vitamin - B17 (Biji Aprikot).

Sila hubungi :-
Mohd Faizal : 012-9388669 /
Zuraida : 019-3569188

Sebarang Pertanyaan sila email ke:
appricotseed@gmail.com

Harga RM160/btl (Kuantiti 300 biji kapsul yang di Ekstrak)

Harga Promosi RM110/btl (Kuantiti 200 biji kapsul ekstrak)
Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL12115019TC)